Skip to content

Uudet trivorelaiset: Jani, Juuso ja Tuukka

Trivorelaiset 16/08/2024
Jaa

Trivorelaisten joukko on kevätkesän mittaan kasvanut uusilla osaajilla. Turun toimistolla työskentelevät palveluasiantuntija Jani, backend integraatiokehittäjä Juuso sekä ohjelmistokehittäjä Tuukka kertovat miltä ensimmäiset kuukaudet trivorelaisina ovat tuntuneet.


Jani, palveluasiantuntija

Kuka olet ja mistä tulet?

Jani Seikkula ja asun entisessä pappilassa Pyhärannassa. Syntyään Raumalta ja välillä kiertänyt Euroopassa työn perässä. Aloitin Trivorella huhtikuussa 2024 rekrykoulutuksen kautta ja heinäkuussa minut vakinaistettiin. Titteli on nyt palveluasiantuntija.

 

Mikä Trivoressa veti puoleensa?

Ensimmäinen haastattelu Mikon [Trivoren Head of Product and Business] kanssa oli todella loistava. Siitä se sitten lähti. Monipuolisuus ja haasteellisuus ovat vetäneet minua puoleensa työelämässä ja näitä luvattiin alkuhaastatteluissa.

 

Mitkä asiat saavat sinut innostumaan työssäsi?

Kiire 🙂 .  Kun riittää tekemistä, niin syntyy valmista ja siitä tulee se kuuluisa onnistumisen tunne. Pidän uuden opiskelusta. Omasta mielestäni olen päässyt aina hyödyntämään uudessa työssä aiemmissa työtehtävissä opittua.

 

Mitkä ominaisuutesi ovat erityisen hyödyllisiä uudessa työssäsi?

Teen perinteisen projektipäällikön työnkuvaan liittyviä töitä ja tässä hommassa pitää keskittyä useaan asiaan samanaikaisesti. Samalla kun vastailen tähän, niin käännän englanniksi erästä suomenkielistä yhteenvetoa eräältä asiakkaalta toiselle asiakkaalle. Ei ihan IT-työtä, mutta kaikenlaista tehdään. Myöskään hermostuminen ei auta, vaan rauhallisesti tilanteiden mukaan. Positiivisesti eteenpäin.

 

Mitä odotat trivorelaisuudelta?

Odotan kehittymistä uusiin tehtäviin ja monta projektia samanaikaisesti. Olenkin jo kesällä päässyt tuuraamaan useamman projektin vetäjiä. Kesä on mennyt hienosti ja on ollut mielenkiintoista. Kiitos osallisille.

 

Mikä on vapaa-ajalla kaikkein mieluisinta puuhaa?

Mieluisinta on ulkohommat eli pihapuutarhaa ja pientä nikkarointia. Nyt tulevana talvena pitää ottaa ryhtiliike ja jatkaa sisätilojen remonttia kotona. Ainiin ja auto tarvitsisi fiksausta. Tekemättömien töiden lista on loputon. Vain aloittamista vaille valmista 😉 .

 


Juuso, backend integraatiokehittäjä

Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Juuso Turusta. Aloitin maaliskuussa Backend integraatiokehittäjänä.

 

Mikä Trivoressa veti puoleensa?

Mahdollisuus laajentaa ja kehittää ammattitaitoani ohjelmistokehityksen eri osa-alueilla työtä tehden, sekä hyvät työolot. Trivore tuntui myös sopivan kokoiselta yritykseltä.

 

Mitkä asiat saavat sinut innostumaan työssäsi?

Uusien asioiden tutkiminen, oppiminen ja niiden hyödyntäminen ongelmien ratkaisemisessa.

 

Mitkä ominaisuutesi ovat erityisen hyödyllisiä uudessa työssäsi?

Pitkäjänteisyys, joustavuus ja intoni oppia uutta. Rauhallisuus on myös tärkeässä osassa.

 

Mitä odotat trivorelaisuudelta?

Ihmisille hyödyllisten, merkittävien tuotteiden kehityksen parissa työskentelyä, hyvää työilmapiiriä, jalat maassa olevia mukavia työkavereita.

 

Mikä on vapaa-ajalla kaikkein mieluisinta puuhaa?

Pitkät, rauhalliset kävelyt metsissä koirani kanssa tasapainottavat päätteen ääressä työskentelyä ja toimivat meditaationa. Toinen lempiasiani on kopitella ja pelata palloa poikani kanssa.

 


 

Tuukka, ohjelmistokehittäjä

Kuka olet ja mistä tulet?

Moi vaan, tässä Tuukka. Olen Vantaalla varttunut ja Turussa opiskellut diplomi-insinööri. Muutin Turkuun vuonna 2017 opiskelemaan tietotekniikka Turun Yliopistossa, ja koenkin jo itseni pitkälti turkulaiseksi. Trivorella aloitin toukokuussa 2024 ja työskentelen ohjelmistokehittäjänä.

 

Mikä Trivoressa veti puoleensa?

Trivoressa minua houkutteli herkulliselta kuulostavien työtehtävien ja projektien lisäksi erityisesti sijainti. Turku ei missään nimessä ole mikään IT-alan keskittymä, vaikka onkin muuten niin kiva paikka. Tästä johtuen koen aikamoisena etuoikeutena mahdollisuuden työskennellä näin lähellä kotia.

 

Mitkä asiat saavat sinut innostumaan työssäsi?

Sanotaanpa vaikka, että merkitykselliset työtehtävät. Työ on itselleni vastuu eikä hupia, jotain mitä tehdään koska jonkun täytyy ja minä pystyn. Innostuminen jääkööt sitten enemmän vapaa-ajalle ja tyky-päiville.

 

Mitkä ominaisuutesi ovat erityisen hyödyllisiä uudessa työssäsi?

Uusissa hommissani hyödyllisinä ominaisuuksinani ovat korostuneet kykyni suunnitella työntekoa, hahmottaa asiat korkealla tasolla ja keksiä joustavaa ajattelua vaativia ratkaisuja. Tuottavuuttani ovat edistäneet nopea oppiminen ja flow-tilaan pääsy töiden kanssa.

 

Mitä odotat trivorelaisuudelta?

Odotan Trivorelta ja trivorelaisuudelta omia kykyjäni koettelevia haastavia tehtäviä. Tällaisten keskittymistä vaativien haasteiden parissa työpäivä hurahtaa ohi silmänräpäyksessä. Toivon myös saavani mahdollisuuksia oppia paljon uutta ja kartuttaa omaa osaamistani.

 

Mikä on vapaa-ajalla kaikkein mieluisinta puuhaa?

Vapaa-ajalla tykkään viettää saunailtoja ja pelata lautapelejä. Myös kuntoilu, ulkoilu ja videopelaaminen ovat oikein mieluista puuhaa.

 


Haluaisitko Janin, Juuson ja Tuukan työkaveriksi? Kurkkaa kaikki avoimet työpaikkamme täältä ja hae mukaan tiimiin!

Jaa