Skip to content

Suomalainen tuote vakuutti: Trivore Oy voitti Traficomin suuren IAM-kilpailutuksen

Tiedotteet 19/08/2024
Jaa

Trivore Oy voitti Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin identiteetin- ja pääsynhallintaratkaisun kilpailutuksen omalla, vaativimpiinkin tarpeisiin mukautuvalla, eIAM-tuotteellaan.

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom ottaa käyttöön Trivoren joustavan ja hyvin integroituvan identiteetin- ja pääsynhallintaratkaisun eIAMin. Traficomilla on ollut käytössä useita erilaisia identiteetin-, käyttövaltuushallinnan ja pääsynvalvonnan järjestelmiä, jotka se pystyy nyt Trivoren avulla yhdistämään keskitetyksi On-Premise-ratkaisuksi. Uuden ratkaisun avulla Traficom pystyy yksinkertaistamaan oikeuksien hallintamallia, uudistamaan toimintatapojaan ja korvaamaan vanhentuneet järjestelmät uudella hallintajärjestelmällä.

Trivoren toimitusjohtaja Veli-Pekka Vähälummukan mukaan osallistuminen Traficomin kilpailutukseen tuntui alusta saakka selvältä:

”Traficom on yksi markkinoiden vaativimmista asiakkaista, mutta tiesimme ratkaisumme vastaavan erinomaisesti heidän tarpeisiinsa. Olimmehan jo tuotteemme suunnitteluvaiheessa huomioineet, että eIAMin pitää soveltua tämänkin kaltaisiin ympäristöihin.”

”Traficom etsi toimittajaa, jonka ratkaisu tukee monimutkaisia prosesseja ja, jolla on valmiudet toteuttaa haastavimmatkin identiteetin- ja pääsynhallinnan ratkaisut. He tarvitsevat tuotetta, jonka kyvykkyydet eivät rajoitu vain tiettyihin ominaisuuksiin. Meillä tätä rajoitetta ei ole, koska tuote on omamme ja siten muunneltavissa vaativimpiinkin tarpeisiin sopivaksi”, Vähälummukka kertoo.

Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja käyttöönottoprojektin arvioitu kesto on puoli vuotta. Traficomin arvion mukaan sopimuksen arvo on noin 6 miljoonaa euroa.

”Olen iloinen siitä, että eIAM-tuotteemme erinomainen mukautuvuuskyky ja tiimimme rautainen osaaminen välittyivät myös Traficomille. On hienoa, että pääsemme työskentelemään näin merkittävässä ja laajuudeltaan poikkeuksellisessa projektissa”, Vähälummukka kiteyttää.

 


Lue Traficomin tekemä jälki-ilmoitus Hilmasta: https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procedure/935/enotice/12995/

Jaa