Uutiset & blogi


UUTISETTrivoren liikevaihto ylitti 2 miljoonaa vuonna 2021 – merkittävää kasvua myös henkilöstössä ja käyttäjämäärissä

Vuonna 2021 Trivore kasvoi yrityksenä niin talouslukujen, henkilöstön kuin tekemisenkin osalta.

Haemme joukkoomme Android-kehittäjää

Etsimme uudeksi trivorelaiseksi Javaa taitavaa Android-kehittäjää. Meillä pääset kehittämään kiinnostavaa tuotetta itsenäisesti, mutta osaava tiimi rinnallasi. Mielekkään työn ja ystävällisen, rennon työyhteisön lisäksi meillä saat vastuuta ja vapautta, työhyvinvointi ei ole vain sanahelinää, omaan työhön on mainiot vaikutusmahdollisuudet ja pääset osaksi vakaata ja kokenutta, mutta silti hyvin ketterää Trivorea. Vastaa lyhyeen kyselyymme, jonka kautta selviää […]Media

Tarvitsetko Trivoren logoa, tietoa yrityksestä tai asiantuntijanäkökulmaa identiteetti- ja tunnistautumiskysymyksistä blogiisi, podcastiisi tai artikkeliisi?

Ota meihin yhteyttä, niin jatketaan juttua.Miia Outinen
Markkinointipäällikkö


MIIA@TRIVORE.COM


041 546 9014

Blogi


Teksasista Trivorelle – Gisselle oppi työharjoittelussa suomen kieltä ja työkulttuuria

Gisselle Lehtinen muutti Suomeen tammikuussa 2020. Johtamisen tietojärjestelmien kandidaatiksi (BBA) Houstonin yliopistosta valmistunut Gisselle opiskelee parhaillaan suomea Turun AKK:ssa ja tähtää suomalaiselle IT-alalle työllistymiseen. Gisselle suoritti opintoihin kuuluvan kieliharjoittelun Trivorella, ja kertoo kokemuksistaan tässä blogissa.
Turvalliset laitetilat luolan kätköissä

Huipputason laitetila luolan kätköissä

Satakunnassa on paikka, jossa noin 20 metriä kallion sisään kaivautuessa aukeaa ainutlaatuinen näkymä: luolan sisässä on teräsbetonista rakennettu teollisuushalli, joka on viimeiset 3 vuotta toiminut kotina huipputurvallisille konesaliratkaisuille. 

Trivorelaisen päivä: Projektipäällikkö Riikka Julinin polku kulki arkeologian ääreltä ensitunnistamisen pariin

Trivorelaisen päivä -blogisarjan maaliskuun julkaisussa tutustutaan tuoreeseen trivorelaiseen Riikkaan, joka aloitti Trivorella hankkeen projektipäällikkönä.

Pysy kärryillä