REKRY: Developer

Etsitkö uusia haasteita ohjelmistokehittäjänä? Haluaisitko työskennellä yli 20-vuotiaassa IT-yrityksessä, joka tarjoaa sinulle vaihtelevia ja mielenkiintoisia projekteja omien tuotteidensa parissa? Tervetuloa Trivorelle!

Meillä pääset kehittämään osaamistasi ja vaikuttamaan siihen, mitä teet. Emme lukitse ketään yhteen rooliin, vaan tarjoamme mahdollisuuden kehittyä oman mielenkiinnon mukaan. Haemme joukkoomme niin frontti- kuin bäkki-devaajia.

Tarjoamme sinulle ergonomiset toimistotilat Turun Old Mill Business Centerissä sekä ensiluokkaisen työterveyden ja vapaa-ajan vakuutuksen. Sinulla on käytössäsi mieleisesi laitteet ja modernit työkalut ja tekniikat sujuvaan työntekoon.

Backend-devaajana pääset käyttämään mm. Javaa, Quarkusta, MongoDB:tä, Mavenia, Gitlabia ja Dockeria. Frontend-devaajana sinulla on mahdollisuus käyttää Reactia, Typescript/Javascriptiä, MongoDB:tä, Gitlabia ja Dockeria.

Toivomme, että sinulla on vähintään vuoden kokemus ohjelmistokehittäjänä ja nälkää kasvattaa osaamistasi Trivoren kanssa. Hae meille, niin pääset kehittämään taitojasi modernilla teknologialla ja osaavassa tiimissä! Hakeminen onnistuu kätevästi lyhyeen kyselyyn vastaamalla.

Pääset kyselyyn tästä.