Skip to content

Trivoren Suuri Hyvinvointikisa on käynnissä – tartutteko haasteeseen?

Työhyvinvointi 10/05/2021
Jaa

Hyvinvointi ei synny työpaikalla pelkästä puheesta, vaan tarvetta on konkreettisille teoille.

Tämän vuoksi starttasimme toukokuun alussa Trivoren Suuren Hyvinvointikisan. Kisassa ei lasketa pyöräiltyjä kilometrejä tai tähdätä maratoniin, vaan tarkoitus on tuoda pieniä hyvinvointia lisääviä tekoja osaksi arjen rutiinia. Kisaa on nyt viikko takana, ja tuloksena on jo ollut enemmän huomiota riittävälle levolle, palauttaville tauoille, vedenjuonnille ja liikunnalle. Lisäksi kisan satoa on ollut jo useampi luontoretki (sateista piittaamatta!), reseptikokeiluja, hemmotteluhetkiä, chilien kasvatusta ja leffailtoja.

Trivore tarjosi työntekijöilleen starttipaketin kisaan. Kisan ensimmäisenä päivänä kaikkien työpöydiltä löytyi jokseenkin rönsyävä setti, johon oli kasattu uuden eväsrasian lisäksi terveellistä välipalaa, herkkuja, vitamiineja, kasvonaamio ja superpallot kaikille. Millainen starttipaketti teillä olisi?

Haastamme nyt teidät

Nyt kun meillä polkaistiin käyntiin kisan 2. viikko, ajattelimme että miksipä emme laittaisi hyvää kiertämään: haastamme siis juuri sinunkin yrityksesi mukaan Trivoren Suureen Hyvinvointikisaan! Kisan säännöt ovat helpot eikä toteuttamiseen vaadita mitään muuta kuin intoa.

Tartutteko haasteeseen? Ottakaa säännöt haltuun ja tägätkää Trivore LinkedInissä tai Twitterissä – haluamme kuulla teistä ja millaisen kisan pistätte omalla porukallanne pystyyn!

Kisan säännöt ja pistetaulukko vapaasti käytettäväksenne tässä:

Jaa