Trivoren ilme uudistuu

Tervetuloa Trivoren uusille verkkosivuille!

Kypsään 20 vuoden ikään ehtinyt Trivore on kasvanut vuosien aikana identiteetti- ja tunnistautumispalveluiden keskeiseksi asiantuntijaksi Suomessa. Juhlavuoden kunniaksi päätimme ravistella ilmettämme oikein kunnolla: uusimme logomme, värimme ja verkkosivumme täysin. Asenteemme säilyy kuitenkin ennallaan: olemme jatkossakin utelias, joustava, kokenut ja asiakaslähtöinen tiimi.

Verkkosivut julkaistaan myöhemmin vuoden 2021 aikana myös englanniksi.

Welcome to Trivore’s new website

As Trivore is turning honorable 20 years in 2021, we decided it was a good moment to shake things up a bit. We renewed our logo, colour palette, and our website. So far the website is mainly in Finnish, but you can visit our old website or contact us, if you are interested in Trivore’s services and products. The new website will be translated into English by the end of 2021.